Începe calvarul din traficul ieşean. Circulaţia rutieră va fi restricţionată trei luni din cauza lucrărilor la liniile de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii ieşeni trebuie să se înarmeze cu multă răbdare atunci când vor circula pe bulevardul Anastasie Panu deoarece şefii din Primărie vor începe lucrările de înlocuire a liniilor de tramvai.

Muncitorii societăţii Martin Rose vor începe de luni decopertarea, demontarea şinelor de tramvai şi înlocuirea acestora din dreptul Palatului Culturii, de la intersecţia dintre strada Palat şi Anastasie Panu.

Iaşi: Pasajul pietonal de la Hala Centrală, finalizat abia peste un an (GALERIE FOTO)

Timp de trei luni, circulaţia auto va fi restricţionată pe câte o bandă pe sens. „Va fi ocupată partea mediană a străzii pentru demontarea liniilor de tramvai", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Şi Strada Profesor Paul Ion din intersecţia cu strada Pădurii va fi închisă până marţi, timp în care Regia Autonomă de Transport Public va înlocui 60 de metri de linie de tramvai şi vor reface carosabilul.

Noi modificări de circulaţie în Iaşi: sensuri unice, intersecţii semaforizate şi staţii de autobuz

Universitatea „A. I. Cuza" a primit avizul pentru a organiza traficul pe strada Petru Caraman, din spatele Corpului A, din cauza blocajelor dese. Şefii din Primărie vor monta un indicator „Staţionare interzisă" pe strada Aeroportului spre strada Profesor Petrescu şi unul „Atenţie! Copii" pe strada Sf. Sava, în dreptul şcolii Spectrum.

„Am avut discuţii cu Poliţia Rutieră pentru a interzice raliurile pe bulevardul Carol. Am avizat popice pentru delimitarea carosabilului de trotuar la intersecţia între Toma Cozma şi Petru Poni", a spus Mihai Chirica.

Edilii au avizat organizarea unui marş al comunităţii evreieşti luni, 27 iunie, de la ora 9.00, pe traseul strada Vasile Alecsandri-Gară. Aceştia au interzis circulaţia autovehiculelor cu o greutate mai mare de 5 tone pe şoseaua Ştefan cel Mare. În plus, şoferii vor avea indicatorul „cedează trecerea" la intersecţia între străzile Tabacului şi bulevardul Dacia.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite