Call-center la puşcăria din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavilion nou pentru deţinuţii ieşeni
Pavilion nou pentru deţinuţii ieşeni

O firmă din Focşani va deschide la Penitenciarul Iaşi primul call center din închisorile din ţară. Acesta va funcţiona din ianuarie în pavilionul pentru deţinuţii care execută pedepse de maxim un an, inaugurat  marţi 20 decembrie.

 Deţinuţii care ştiu limba italiană vo putea lucra de la începutul anului viitor într-un cal lcenter care va funcţiona în Penitencarul Iaşi. „Este primul call center care va funcţiona într-un penitencir din ţară. Am încheiat deja un contract cu o firmă din Focşani şi sperăm ca de la 1 ianuarie call centerul să funcţioneze", a precizat comisarul şef Marius Vulpe, directorul Penitenciarului d Maximă Siguranţă Iaşi.

Citiţi şi:

Deţinuţii- model au parte de paturi noi la Penitenciarul Iaşi FOTO

Momentan 15 deţinuţi au fost selectaţi pentru a lucra la call center. Acesta va funcţiona la ultimul ieşean al pavilionului pentru deţinuţii care îşi execută pedeapsa în regim deschis, adică sunt condamnaţi la pedeapsa închisoarii de cel mult un an. .Potrivit directorului penitenciarului, societatea din Focşani va putea angaja 100 de deţinuţi. Aceştia vor fi plătiţi în funcţiile de vânzările pe care le fac.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite