CSMU Poli Iași, primită oficial în Liga 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia oficială a fost luată în cursul zilei de 23 august de Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal. Dacă nu vor reuşi să amâne partida, primul adversar pentru ieşeni va fi ACU Arad.

Așa cum „Adevărul" a anunţat încă de sâmbătă, echipa de fotbal CSMU Poli Iaşi a fost primită în Liga 2, urmând să evolueze în seria de vest. 

„Comitetul de Urgenţă al FRF, întrunit în cursul zilei de luni, a confirmat dreptul lui CSMU Poli Iaşi de a evolua în Seria II din Liga 2, în locul lăsat liber de FC Baia Mare. Primul adversar va fi ACU Arad, partidă programată sâmbătă, 28 august, în deplasare, de la ora 11.00", a declarat Constantin Anghelache, unul din membrii fondatori ai noului club ieşean.

Mai citiți:

18 august 2010 - ziua în care a murit Politehnica Iaşi

Jocul cu Arad, amânat?

Clubul CSMU Poli Iaşi încearcă acum să amâne jocul cu Aradul pentru a avea mai mult timp la dispoziţie pentru organizare.

„Primii care trebuie să-şi dea acordul în acest sens sunt cei de la Arad, în calitate de club organizator. Din păcate, nu am reuşit să-i contactăm încă şi termenul limită pentru o decizie în acest sens este miercuri, 25 august", a precizat Adi Ambrosie, membru fondator CSMU Poli Iaşi.

Noua Poli vrea să joace în Copou

CSMU Poli Iaşi are depusă la Primăria Iaşi o cerere prin care solicită să poată disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Emil Alexandrescu" din Copou. „Momentan nu am primit un răspuns, dar cei de la Primărie ne-au informat că o decizie va fi luată până marţi, 24 august", a spus Adi Ambrosie.

CSMU Poli Iaşi, în alb, roşu şi albastru

Dacă Politehnica Iaşi a fost cunoscută microbiştilor ieşeni prin culorile alb-albastu, noua grupare fotbalistică din capitala Moldovei va juca în culorile alb, albastru şi roşu. „Tricoul alb-albastru va fi pentru jocurile de acasă, în timp ce roşul va fi folosit mai mult în deplasare. Şi la Navoby, culorile oficiale erau tot alb, albastru şi roşu", a explicat Adi Ambrosie, fondatorul clubului Navoby Charity Cup Iaşi, grupare care s-a reorganizat în CSMU Poli Iaşi.

Sichitiu, aşteptat să semneze marţi cu Poli Iaşi

Odată confirmat locul Iaşiului în Liga 2, Grigore Sichitiu are îndeplinite condiţiile cerute de el pentru a prelua postul de preşedinte al clubului ieşean. Cel mai probabil, hârtiile vor fi semnate în cursul zilei de marţi, 24 august, când la Iaşi sunt aşteptaţi toţi membrii fondatori.

„Dorim ca marţi să oficializăm venirea lui Grigore Sichitiu la Iaşi, urmând ca domnia sa să se ocupe apoi de instalarea conducerii tehnice a echipei", a declarat Constantin Anghelache.

Vă reamintim, Grigore Sichitiu a afirmat recent că, dacă va veni la Iaşi, Ionuţ Popa este singura variantă pentru postul de antrenor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite