Bărbatul sfâşiat de animale sălbatice în pădurea Dobrovăţ a murit UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon“ după ce a fost muşcat de mai multe animale sălbatice.

Ora 15.00 În urmă cu puţin timp bărbatul a decedat. La unitatea medicală s-a prezentat o femeie care susţine că este soţia lui. Din cele relatate se pare că bărbatul are 42 de ani şi este tatăl a doi copii. Din spusele femeii, bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice. În momentul incidentului, se deplasa prin pădure către casa părinţilor săi.

Ora 14.20 Bărbatul nu a putut fi identificat din cauză faţa i-a fost desfigurată, fiind muşcat de scalp, de craniu, de urechea dreaptă, de faţă, de nas. Muşcături prezenta şi la nivelul mâinii stângi şi a piciroului drept.

Medicii îi dau şanse minime de supravieţuire.

„Am reuşit să-i creştem temperatura corpului până la 27,5 grade. În urmă cu un sfert de oră încă trăia, dar era resuscitat. Are şanse minime de supravieţuire din cauza hipotermiei, nu a muşcăturilor“, spune doctorul Camelia Bogdănici, directorul medical al Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Ora 11.40 Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon“ susţin că starea bărbatului este foarte gravă. „Bărbatul de aproximativ 50 de ani a fost găsit de pădurar în această dimineaţă. A fost adus în şoc hipotermic, temperatura corpului era de 25 de grade Celsius. I s-au făcut manevre de resuscitare. Este în stare gravă“, a spus Cătălin Diaconu, medic la Spitalul „Sf. Spiridon“.

Ora 10.30 Momentele de groază s-au petrecut în pădurea Dobrovăţ. În prezent, bărbatul este în stare avansată de hipotermie.Poliţiştii au început o anchetă pentru a-l identifica pe bărbat.

Citeşte şi:

Mircea Curcudel, afaceristul dispărut din luna iunie, a fost găsit mort în pădurea Dobrovăţ UPDATE

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite