Avocat de lux pentru fiul judecătoarei Acrâşmăriţei, implicat în scandalul cu împuşcături dintr-un bar ieşean FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta avocată Paula Iacob îl apără pe fiul magistratului Camelia Acrâşmăriţei, judecat în dosarul scandalului cu împuşcături din Master Pub pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Judecătoarea a fost şi ea acuzată, într-un alt dosar, de conflict de interese şi fals în declaraţii.

Alexandru Ioan Acrâşmărişei (24 de ani), judecat alături de fraţii Hârtopanu în dosarul scandalului din Master Pub, a fost însoţit la termenul de ieri al procesului atât de avocata Paula Iacob. Cunoscutul apărător a formulat o serie de cereri în faţa instanţei şi a susţinut că cel pe care îl apără este o persoană onorabilă şi a fost o victimă în scandalul, de pe 29 ianuarie. Paula Iacob a solicitat o exertiză medico-legală a clientului său, reaudierea martorilor şi depunerea la dosar a filmului neprelucrat din seara incidentului. „Clientul meu asuferit o comoţie cerebrală şi o contuzie pe coloana cervicală. Pe imagini (n.r. de la camerele de supraveghere) apare o persoană care îl agresează şi care nu e identificată în rechizitoriu. Nu ştiu, trebuie să rămână incognito?", a precizat avocata Paula Iacob în faţa instanţei.

Cuţitarul şi pistolara din club dau ochii cu judecătorii

La termenul de ieri al procesului a fost audiat  Ciprian Rusescu, unul dintre agenţii înjunghiaţi de Ioan Hârtopanu(26 de ani). „Dinspre baie au venit trei persoane - Acrâşmăriţei, Argint şi un băiat brunet, care au sărit pe Cătălin Popa. Ioan Hârtopanu a ridicat braţul din spatele lui Popa. Nu mi-am dat seama că are un cuţit şi am alergat spre el, cu intenţia să-l prind de braţ, Mi-a dat cu cuţitul în abdomen. La început, nu mi-am dat seama că am fost lovit. Hârtopanu a dat iarăşi cu cuţitul spre gât, am ridicat mâna să mă apăr şi m-a lovit la mână. Mi-am dat seama că nu mai puteam sta acolo, că riscam să-mi pierd viaţa. M-am dus la garderobă şi am ţinut de uşă. Cineva trăgea şi bătea, striga: Ieşi afară, că te omor", a povestit Ciprian Rusescu, în faţa instanţei.

FOTOGALERIE Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital UPDATE

După declaraţia agentului avocaţii lui Ion  şi a Mădălinei Hârtopanu (25 de ani) au cerut şi ei o nouă expertiză medico-legală a agenţilor de pază, răniţi în urma conflictului. Tribunalul Iaşi a respins solicitarea Paulei Iacob de identificare a persoanei care l-a lovit pe Acrâşmăriţiei şi a rămas înn pronunţarea în ceea ce priveşte cererile avocatului. Următorul termen al procesului va fi pe 18 iunie. „În cazul lui Alexandru Acrâşmăriţei voi solicita achitarea. Este bine ca instanţa să ştie că Acrâşmăriţei nu a fost atins cu o vorbă sau o floare, ci a fost bătut în toată regula El este o victimă în acest caz", a declarat Paula Iacob, la ieşirea din sala de judecată.

image

Click pe colaj pentru mai multe imagini de la procesul scandalagiilor din Master Pub

Ion Hârtopanu a  fost acuzat că, pe 29 ianuarie, a înjunghiat patru agenţi de pază a clubului Master Pub, iar sora sa, Mădălina a tras cu pistolul în local şi a rănit o tânără. În conflict au fost implicaţi şi Alexandru Acrâşmăriţei şi Florin Argint (26 de ani). Click aici pentru mai multe detalii despre scandal.

Ion Hârtopanu a fost trimis în judecată de procurori , în luna martie, pentru tentativă de omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Mădălina Hârtopanu a fost şi acuzată de ultraj contra bunelor moravuri, lovire, port şi uz fără drept de armă neletală. Alexandru Acrâşmăriţei, fiul magistratului Camelia Acrâşmăriţei de la Judecătoria Iaşi, şi Florin Argint au ajuns în faţa judecătorilor pentru  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Judecătoarea Camelia Acrâşmăriţei a fost şi ea acuzată, într-un alt dosar, de conflict de interese şi fals în declaraţii.

Magistrat trimis în judecată după ce a încheiat un contract cu un om de afaceri ieşean

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite