Averea şefei de la Cadastru Iaşi vizată în „afacerea planurilor cadastrale fantomă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Narciza Nedelcu deţine mai multe terenuri şi două case în judeţul Iaşi. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, pe o parte din bunurile ei a fost pus sechestru.

Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Consiliului Judeţean, Narciza Nedelcu deţine terenuri în Miroslava, Movileni şi în Iaşi. Toate suprafeţele de teren sunt cumpărate în perioada 1992-2007. Totodată, şefa de la Cadastru are două case: una în Miroslava şi o alta în Iaşi.

20 de persoane, printre care şi funcţionari, ridicate pentru afaceri dubioase cu terenuri (UPDATE)

Nedelcu deţine acţiuni la trei societăţi comerciale, dar are şi numeroase datorii la bănci de peste 60.000 de lei, iar către o personaă fizică are de returnat 30.000 de euro.

Şefa Oficiului de Cadastru Iaşi, despre audierile la DNA: „Nu sunt probleme mari. Doar mi s-au pus nişte întrebări“ UPDATE

În declaraţia din 2011 a raportat un venit ca şef la OCPI Iaşi de peste 65.000 de lei anual.

Tranzacţii cu terenuri în zone rezidenţiale pe numele grefierei cercetate de DIICOT

Şefa Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Iaşi, trei funcţionari, trei persoane juridice şi administratori de firmă sunt cercetaţi de DNA pentru fals intelectual, abuz în serviciu contra intereselor publice, uz de fals, luare şi dare de mită. Ancheta vizează proiectul „Lucrări de întocmire a planurilor parcelare" în valoare de 100.000 de euro. Află numele grele din dosar AICI

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite