Şefa Oficiului de Cadastru Iaşi, despre audierile la DNA: „Nu sunt probleme mari. Doar mi s-au pus nişte întrebări“ UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi salariaţi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Iaşi (OCPI) au fost chemaţi miercuri dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Iaşi.

Ora 14.56 La audieri au fost chemaţi şi Dumitru Daniel Dascălu şi Iulian Daniel Buiciuc. Aceştia sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual. "Împotriva clienţilor mei s- a început urmărirea penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual. Azi li s-au adus la cunoştinţă învinuirile ", a declarat Gabriela Grădinaru, avocata celor doi funcţionari.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi Liviu Bălţatu, Narciza Nedelcu şi alte 12 persoane fizice şi juridice.

Ora 13.30 Directorul OCPI care a dat cu subsemnatul azi-dimineaţă la DNA, împreună cu alţi trei angajaţi, a declarat că procurorii i-au pus doar nişte întrebări. „Am fost chemată la DNA dimineaţă. Mi s-au pus nişte întrebări şi am dat nişte răspunsuri. Nu comentez în niciun fel acuzaţiile care mi se aduc. Pot să vă spun că nu sunt probleme mari la OCPI sau probleme cu terenuri“, a spus Narciza Nedelcu.

Tranzacţii cu terenuri în zone rezidenţiale pe numele grefierei cercetate de DIICOT

Ora 12.20 Aceasta s-a întors la sediul OCPI în jurul orei 12.00 şi şi-a băgat angajaţii în şedinţă. Acuzaţiile în acest caz sunt de de fals şi uz de fals.

20 de persoane, printre care şi funcţionari, ridicate pentru afaceri dubioase cu terenuri (UPDATE)

Ora 11.20 Printre cei care s-au prezentat în faţa procurorilor anticorupţie se află şi şefa instituţiei Narciza Nedelcu care este şi consilier judeţean PDL. Aceasta a fost prezentă şi în jurul orei 11.00 la manifestările dedicate Zilei Independenţei de Stat organizate pe Bulevardul Independenţei.

image

Vom reveni amănunte

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite