Atenţie, şoferi! Ce şantiere trebuie să evitaţi în această săptămână!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şantier pe 14 Decembrie
Şantier pe 14 Decembrie

Cele mai ample lucrări de asfaltare se mută spre Copou, după ce la sfârşitul săptămânii trecute s-a turnat stratul de uzură pe străzile Palat şi Anastasie Panu. 

Şefii din Primărie au anunţat că vor demara asfaltare pe Aleea Sadoveanu, care va îngreuna circulaţia spre Breazu. Şi strada Mihai Costăchescu, din Copou, va intra în şantier. "S-au terminat lucrările la reţeaua de apă şi canalizare. Vom intra şi noi să săpăm în zonă, ca pe Sărărie. Estimăm 20 de zile de intervenţie", a anunţat viceprimarul Mihai Chirica.

Centrul Iaşiului, interzis maşinilor. Piaţetă pietonală din granit în locul celui mai circulat bulevard VIDEO

Vor fi executate asfaltări şi pe strada Gavril Muzicescu. De pe 3 septembrie, muncitorii RATP vor intra să monteze şina provizorie spre Copou, lucrări care vor dura în jur de două săptămâni. Astfel, accesul cu tramvaiul peste şantierul de la Fundaţie din primele zile ale anului şcolar este puţin probabil.

"Strategie" în Primăria Iaşi: cum un şantier care trebuia să dureze câteva săptămâni va încurca traficul cel puţin jumătate de an

Primul strat de asflat va fi turnat în această săptămână şi pe strada Elena Doamna, iar muncitorii vor reface legăturile dintre străzile Palat şi A.Panu cu arterele secundare.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite