Atenţie, şoferi! Încep lucrările pe Ştefan cel Mare de săptămâna viitoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei au anunţat oficială că lucrările de transformare a arterei rutiere în pietonal vor fi demarate săptămâna viitoare.

„În cadrul unei şedinţe, împreună cu reprezentanţii companiilor de construcţii şi ai celor de utilităţi, s-a decis ca lucrările de pe blvd. Ştefan cel Mare şi Sfânt să înceapă săptămâna viitoare, primul sector atacat fiind cel cuprins între Palatul Culturii (de la Instituţia Prefectului Judeţului Iaşi) până la str. Col. Langa (strada unde se află Biserica Catolică)“, a anunţat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.

Deocamdată nu se cunosc restricţiile de circulaţie din zonă, dar o Comisie de Circulaţie se va întâlni în această săptămână pentru a le stabili.Vezi AICI cum va arăta bulevardul.

Centrul Iaşiului, interzis maşinilor. Piaţetă pietonală din granit în locul celui mai circulat bulevard

Lucrările fac parte dintr-un proiect cu finanţare europeană mai amplu a cărui valoare este de 90 de milioane de lei. Proiectul include şi asfaltarea Bulevardului Carol I care va fi terminată până la sfârşitul aceste luni. Contractul a fost câştigat de firmele Vega '93 Galaţi, Conest şi Citadin.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite