Fostul arbitru ieşean Heleşteanu lovit cu pumnul de un oficial rapidist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al FCM Târgu Mureş, Anton Heleşteanu, a fost lovit cu pumnul în ceafă de preparatorul fizic al FC Rapid, Diego Longo, în momentul în care oficialul ardelenilor a urcat în tribuna oficială, fiind eliminat de arbitrul întâlnirii, Robert Dumitru.

Heleşteanu a fost trimis în tribună în ultimele minute ale partidei din Giuleşti şi după ce a fost înjurat şi scuipat de câţiva fani, a fost lovit cu pumnul în ceafă de Diego Longo. Cei doi oficiali au mai avut un conflict şi la finalul primei reprize, după cartonaşul galben primit de Daniel Pancu.

"Sunt probleme ce ţin de tensiunea jocului. Eu nu fac comentarii decât despre ce se întâmplă pe terenul de joc. Sunt lucruri care se petrec între noi, inerente, şi e bine să rămână între noi. Să fiu supărat pe el? Nu, v-am spus, acest lucruri ţin de mediul nostru fotbalistic. Pur şi simplu s-a terminat un meci într-o tensiune normală", a spus Heleşteanu.

Război între primarul Iaşiului şi prefect de la găurile din asfaltVedetă pe terenul de fotbal, campion în scara blocului. Fostul arbitru Heleşteanu, dator vândut la întreţinere FOTOGALERIE

Oficialul de la FCM Târgu Mureş s-a arătat bucuros de remiza obţinută în meciul cu Rapid: "Este un punct meritat, dătător de speranţe şi de moral pentru următoarele partide. Am mai fost aici cu FC Vaslui, când ocupam o funcţie de conducere la acel club, şi am egalat atunci în minutul 90 prin Burdujan. Pentru echipa mea e un punct extraordinar. Bucuria e normală când egalezi astfel. Ce ar fi trebuit să fac? Sa nu mă bucur?".

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite