UPDATE Angajaţii de la Spitalul „Sf. Ioan“: „Jos Guvernul democrat, c-aţi făcut din ţară praf!“ (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de angajaţi de la Spitalul „Sf. Ioan" protestează în curtea spitalului, nemulţumiţi de reducerea cu 25% a salariului.

Ora 12.00 Medicii de la Spitalul de Urgenţe au anunţat că vor continua să protesteze şi mâine. „Greva va continua şi mâine, va urma un adunare de protest în faţa Prefecturii Iaşi“, a afirmat medicul Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul de Urgenţe.

Află aici care sunt spărgătorii de grevă din Botoşani!( Foto şi Video)

Pe parcursul grevei, doctorii au continuat să acopere cazurile urgente care au ajuns la Spitalul „Sf. Ioan“: Este vorba deste 50 de cazuri, din care doi pacienţi cu intoxicaţii acute, un pacient care a făcut infarct, şase pacienţi agresaţi, trei bolnavi cu probleme cardiace şi 10 pacienţi care s-au prezentat la spital cu diferite plăgi.

Mai citiţi despre celelalte proteste de luni din Iaşi:

Cea mai zgomotoasă grevă din Iaşi: ambulanţierii au pornit sirenele în semn de protest faţă de reducerea salariilor VIDEO

Pensionarii ieşeni: „Hitler = Băsescu" (VIDEO)

image

Ora 11.00 „Vrem salarii şi respect, nu să ne trageţi în piept", „Jos Guvernul democrat c-aţi făcut din ţară praf!" sau „Ne-aţi minţit de prea mulţi ani şi acum ne luaţi din bani" sunt doar câteva dintre scandările cadrelor medicale. Aceştia vor protesta până la ora 12.00 şi asigură astăzi doar urgenţele.

Vezi video de la protestul cadrelor medicale de la UPU "Sf. Ioan":

„Nu vrem să ni se umble la salarii. Noi nu avem cum să muncim cu 25% mai puţin pentru că ni se ia acest procent din leafă. Mai cerem şi să îşi respecte promisiunile pe care ni le fac de 16 ani şi anume să ne dea voie să intrăm în spitalul nou. Stăm în umbra lui, dar trebuie să muncim într-o clădire în care plouă, ninge pentru că acoperişul este crăpat", spune Lăcrămioara Dornanu, asistent medical principal la Toxicologie.

Vezi ce a spus Cătălin Catur, şeful sindicatului medicilor de la Spitalul "Sf. Ioan":

Citeşte şi:

Iaşi: Poliţiştii predau pixurile şi carneţelele

Cadrele medicale anunţă că mâine vor participa la mitingul din faţa Prefecturii. „Mâine ne aşteptăm ca 150 de oameni de la noi din spital să participe la miting. Medicii şi-au exprimat solidaritatea faţă de protestul nostru", spune Cătălin Cătur, liderul sindicatului din spital.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite