UPDATE Anchetă după ce un ieşean şi-a fotografiat buletinul de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a început verificări după ce duminică dimineaţă un ieşean a fost surprins fotografiindu-şi buletinul de vot. 

Incidentul a fost raportat în comuna Mironeasa. "Jandarmii au sunat la BEJ pentru a vedea cum procedeazăîn această situaţie. Poliţiştii au început o anchetă", au anunţat reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Iaşi. 

REZULTATE ALEGERI LOCALE Pot vota 684.480 de ieşeni. Candidează 872. Află rezultatele votului, duminică, pe adevarul.ro

Oficialii Poliţiei Iaşi susţin că nu se prevăd sancţiuni pentru aceste fapte. "Am audiat persoana şi am făcut verificări dacă cineva i-a promis mită pentru asta. În urma audierilor a reieşit că nu este vorba despre mită. Bărbatul a spus că a făcut fotografia pentru el. Este o hotărâre a BEC care interzice intrarea în cabinele de vot cu telefonul mobil, dar nu prevede sancţiuni pentru asta", a spus Mădălin Ţăranu, reprezentant al Poliţiei Iaşi. 

Vom reveni cu amănunte

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite