Ambulanţă lovită în centrul Iaşiul de maşina unui student marocan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a fost lovită de o maşină condusă de un student străin
Ambulanţa a fost lovită de o maşină condusă de un student străin

Un echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă  (SAJ) Iaşi a fost avariat aseară în proporţie de 20% după ce a fost lovit de o maşină.

Accidentul a avut loc în apropierea Universităţii de Medicină şi Farmacie Iaşi. Cetăţeanul de origine străină conducea un automobil marca Volkswagen Golf. Potrivit poliţiştilor, şoferul a virat la stânga de pe strada Mihai Eminescu spre strada Bucegi, moment în care a acroşat o Ambulanţă care se deplasa la un caz medical.

„În urma accidentului a rezultat avarierea în proporţie de 20% a celor două vehicule. Autospeciala nu se deplasa în regim de urgenţă. Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz pentru a se stabili care au fost circumstanţele în care s-a petrecut accident şi cine se face vinovat de producerea lui", ne-a spus Gabriela Petrilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

UPDATE Ambulanţă răsturnată de un taxi în centrul Iaşiului (VIDEO)

Reprezentanţii SAJ Iaşi spun că nu cunosc cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

„O ambulanţă de tip B, cu un echipaj mergea pentru a îndeplini o solicitare medicală. Nu cunoaştem încă circumstanţele în care s-a produs accidentul, poliţia face încă verificări în acest caz. Pentru cazul medical la care se deplasa ambulanţa avariată a fost redirecţionat un alt echipaj. Şoferul maşinii care a intrat în coliziune cu ambulanţa a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie", ne-a spus Radu Calistru, directorul medical al SAJ Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite