Ambasadorul Franţei vine la Iaşi. Vezi agenda diplomatului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Philippe Gustin
Philippe Gustin

Miercuri, 24 octombrie, Philippe Gustin, ambasadorul Franţei, vine la Iaşi pentru a participa la mai multe evenimente academice,. dar şi pentru a vizita unele instituţii de cultură.

Ambasadorul Franţei, Philippe Gustin, vine în vizită la Iaşi şi participă la mai multe evenimente. Dimineaţă va merge la deschiderea „Întâlnirii Decanilor Facultăţilor de Medicină Dentară din Ţările Francofone", iar de la ora 10.00 va participa la seminarul francofoc ce are ca temă „Managementul contemporan al învăţământului de excelenţă şi al armonizării curriculare al Facultăţilor de Medicină Dentară din România şi Francofone".

Ambasadorul Olandei învaţă limba română la Iaşi

Principele Nicolae, vizită mută la Iaşi

„Consider o oportunitate şi un real privilegiu Conferinţa Decanilor Francofoni din Iaşi, România, întâlnire sub semnul temei generice,ce reunește personalităţi ale învăţământului francofon, cu rol decizional în creionarea traiectoriilor evolutive ale Facultăţilor de Medicină Dentară", spune Norina Forna, decan al Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa" Iaşi.  

De la ora 11.00, ambasadorul se va întâlni cu prefectul Romeo Olteanu. Vor urma întrevederi cu primarul Gheorghe Nichita şi cu Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

De la 12.15, ambasadorul Philippe Gustin va vizita Institutul Francez, după care va merge la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite