Ambasadorul Belgiei în România, interesat de investiţii şi dezvoltarea infrastructurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei vizite, Excelenţa Sa Philippe Beke, Ambasadorul Regatului Belgiei în România şi Republica Moldova a discutat despre mai multe planuri de investiţii în judeţ.

Printre subiectele abordate în cadrul întâlnirii dintre Ambasadorul Belgiei şi preşedintele Consiliului Judeţean  Iaşi, Cristian Adomniţei s-au numărat dezvoltarea infrastructurii aeriene şi rutiere din regiunea Moldovei, atragerea fondurilor europene dar şi investiţiile belgiene în judeţul Iaşi. „Am discutat în special despre dezvoltarea economică a Judeţului Iaşi. M-a bucurat mesajul transmis de către domnul Preşedinte. Mă refer aici la dorinţa de a crea o administraţie eficientă, transparentă şi corectă", a declarat Excelenţa Sa Philippe Beke.

Preşedintele CJ Iaşi i-a mulţumit acestuia pentru vizita efectuată şi i-a explicat care sunt proiectele de viitor ale judeţului. „Am avut o serie de discuţii şi despre investiţiile belgiene în Iaşi. Am discutat inclusiv despre Grupul BMT, o investiţie de succes, un exemplu în domeniul respectiv. Sper ca numărul acestor companii, care dau Iaşului un bun renume, să crească", a declarat Adomniţei.

CITEŞTE ŞI:

Ieşenii care fac piese pentru avioane Boeing şi Airbus FOTO

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite