Administratorul încălzirii centralizate de la Iaşi i-a iertat pe rău-platnici. Căldură pentru toţi clienţii CET

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Dalkia Iaşi au început să furnizeze agent termic în tot Iaşiul după ce, în urmă cu câteva zile, ameninţau datornicii că vor sta în frig până plătesc.

Cei 43.000 de abonaţi racordaţi la sistemul centralizat de încălzire din municipiul Iaşi primesc de ieri agent termic după ce temperaturile au coborât sub 10 grade Celsius, în intervalul orar 18.00-6.00, timp de trei zile consecutiv.

Vor avea apartamente încălzite inclusiv ieşenii din cele 250 de asociaţii de proprietari care au refuzat să se prezinte la Dalkia, firma care administrează încălzirea la Iaşi, pentru eşalonarea datoriilor din anii anteriori.

Deocamdată, în depozitele CET Iaşi mai sunt doar 17.000 de tone de cărbune, cantitate rămasă de anul trecut, şi care ar fi suficientă doar pentru aproximativ o lună de zile.

Nu se ştie soarta contractelor pentru furnizarea cantităţii necesare de huilă pentru iarna în curs. În acest moment, este pornită doar prima unitate de producţie, CET I, care produce agent termic pe bază de gaz metan şi păcură.

Citeşte şi:

Mii de apartamente lăsate fără căldură de noul administrator al termoficării din Iaşi

Termoficare privată la Iaşi pentru următorii 20 de ani. Vezi în ce condiţii a cedat Primăria serviciul!

Pregătiri pentru sezonul rece! Dalkia face primele probe la instalaţiile din apartamentele ieşenilor

Un polonez, la conducerea Dalkia Termo Iaşi

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite