Acuzaţi că au traficat trei fete din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerele erau obligate să se prostituieze Foto: Arhivă
Tinerele erau obligate să se prostituieze Foto: Arhivă

Victor Popovici şi Florin Argeşanu au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT Iaşi pentru trafic de minori şi de  persoane. Cei doi au fost acuzaţi că în 2006 au obligat trei tinere, printre care şi o minoră să se prostitueze.

Potrivit rechizitoriului, fetele locuiau acasă la Florin Argeşanu, iar acesta împreună cu Victor Popovici le-ar fi obligat să întreţină reţaţii sexuale cu diferite persoane. Pentru ca fetele să-şi  găsească mai mulţi clienţi cei doi şi rudele lui Argeşanu dădeau anunţuri la mica publicitate. „Suntem două fete drăguţe. Oferim clipe de fericire domnilor generoşi. Ne deplasăm", se precizează într-unul din anuţurile date într-un cotidian local.

Citiţi şi:

Casierul care juca poker online pe banii clienţilor a scăpat de puşcărie

Cele trei tinere, printre care se număra şi o minoră, ar fi primit 30 de lei pentru raportul sexual şi 50 de lei pentru o oră, dacă „lucrau" ziua. În schimb, sera erau duse în zona Gării unde  aveau tarife mai scăzute cu 10 lei. Anchetatorii susţin că când fetele erau scoase la stradă cei doi bărbaţi le supravegheau dintr-un taxi.

Banii obţinuţi de pe urma fetelor se duceau în buzunarele lui Argeşanu şi Popovici. Procurorii susţin că doar de pe urma unei dintre tinere cei doi ar fi obţinut în 16 luni 90.000 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite