Casierul care juca poker online pe banii clienţilor a scăpat de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanul Andrei Dascălu (24 de ani) a fost condamnat luni, 31 octombrie, de Judecătoria Iaşi la 8 luni de închisoare cu suspendare. Tânărul, care lucra la un hipermarket, a fost acuzat că şi-a încărcat cu banii de pe cardurile clienţilor conturile de pe site-ul PokerStars.

Sentinţa Judecătoriei Iaşi nu este însă definitivă. Andrei Dascălu a păgubit doi clienţi cu 5.850 de lei. Potrivit rechizitoriului, când ieşenii plăteau cumpărăturile tânărul memora numerele cardurilor scrise pe faţă şi codurile CVV de pe verso.

Citiţi şi:

Cumpărături cu bani falşi la Sfânta Parascheva UPDATE

Scandal la Agenţia Domeniilor Statului Iaşi: un jurist care i-ar fi spart mailul fostei şefe a fost trimis în judecată

Cu datele obţinute  Dacsălu îşi încărca contul pe site-ul PokerStars.com. Procurorii spun că, ieşeanul a luat de pe cardul unei tinere 2.700 de lei în şase tranşe, iar de pe cardul unui bărbat 3.150 de lei.Anchetatorii au fost sezizaţi de păgubiţi, iar pentru a-l identifica pe tânăr au cerut ajutorul autorităţilor din Marea Britanie şi a Interpolului.Dascălu a fost acuzat de în iulie 2011 procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite