Accidente în lanţ pe raza judeţului Iaşi din cauza vremii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii ieşeni au avut de îngrijit în ultima gardă victimele din şase accidente rutiere petrecute în localităţile ieşene. Jumătate dintre evenimente s-au petrecut pe raza localităţii Sârca.

Şase accidente rutiere în ultimele 24 de ore. Atâtea evenimente rutiere au avut loc în judeţul Iaşi. Specialiştii pun „fenomenul" pe seama ploii.

Din cele şase accidente, jumătate s-au petrecut în Sârca, iar victimele au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon" Iaşi. Un accident rutier s-a soldat cu un şofer încarcerat şi un copil de 7 ani cu răni grave la nivelul capului care a fost transportat în comă la Spitalul de Neurochirugie Iaşi.

Dintr-un alt eveniment petrecut pe şosele acestei localităţi  a rezultat o victimă, un bărbat de 34 de ani, care a fost şi cel care s-a izbit cu autoturismul în alte două maşini. Din ultimul accident produs aici au ajuns la spital două persoane. Acestea erau stabile.

Zi plină de accidente pe şoselele din Iaşi (FOTO)

Atenţie, şoferi! Vremea proastă vă poate face neplăceri. Vezi recomandările poliţiştilor!

Şi în Bucium a avut loc un accident rutier, două maşini tamponându-se. La spital au ajuns trei victime, toate conştiente, care nu au necesitat operaţii în regim de urgenţă.

Cele mai multe victime, 4, dintre care doi copii, au rezultat în urma unui accident rutier care a avut loc la Schitu Duca.

Şi în Iaşi a avut loc un accident. De data aceasta, un bătrân de 83 de ani a fost lovit pe strada Bradului de un autoturism. „Pacientul nu este în stare gravă. A fost trimis la ortopedie. Toate victimele accidentelor sunt în afara pericolelor", spune doctorul Gabriel Perianu, medic de urgenţă la Spitalul „Sfântul Spiridon" Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite