Accident cu şase răniţi la Târgu Frumos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui accident rutier produs marţi, 11 septembrie, la ora 17.00, pe strada Petru Raraş din Târgu Frumos, şase persoane, din care trei copii, au fost duşi la spitalele din Iaşi.

Şase persoane au primit îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs în Târgu Frumos. Trei dintre victime sunt copii şi au fost transferaţi la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria", iar restul au fost duşi la Urgenţe.

Două victime au necesitat internare, prezentând mai multe răni, iar o a treia victimă nu a suferit răni severe, putând merge acasă.

Accident grav pe uliţa satului: două motoscutere s-au ciocnit violent

„O femeie de 37 de ani a ajuns cu fracturi costale şi de umăr şi a fost dusă la Chirurgie Toracică. O altă pasageră de 73 de ani prezenta fracturi de membru superior şi este la Ortopedie, iar o altă pacientă avea doar contuzii şi a putut merge acasă", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Accident în lanţ în centrul Iaşiului. Trei maşini au fost avariate FOTO

La faţa locului, poliţiştii au făcut cercetări şi au constatat că Crina M. de 49 de ani din comuna Rediu nu s-a asigurat când a vrut să întoarcă autoturismul, iar maşina condusă de Nelu C. a acroşat-o.

„Conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice. În cauză s-a întomit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite