Accident grav pe uliţa satului: două motoscutere s-au ciocnit violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident între motoscutere (arhivă)
Accident între motoscutere (arhivă)

Un bărbat de 38 de ani, şi un altul de 62 de ani, fiecare şofer al câte unui moped, s-au ciocnit în comuna Ciorteşti şi au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că prezentau răni severe.

Doi şoferi de motoscutere au ajuns în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi după ce s-au ciocnit în comuna Ciorteşti.

Unul dintre şoferi, un bărbat de 38 de ani, prezintă răni severe la nivelul feţei şi capului şi a fost transferat la Neurochirurgie. Celălalt şofer, în vârstă de 62 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a ajuns la spital cu mai multe fracturi şi a fost internat la Ortopedie.

„Pacientul mai tânăr prezintă traumatism cranio-cerebral, traumatism facial, fractură de piramidă nazală şi mai multe plăgi la nivelul mâinilor şi picioarelor. A fost trimis la Neurochirurgie. Celălalt pacient prezintă fractură de claviculă şi de omoplat şi a rămas internat la Ortopedie", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfânta Maria" din Iaşi.

Iaşi: Accident grav la Trei Iazuri. Un motoscuter şi o maşină s-au ciocnit

Accidentul a fost cercetat şi de poliţişti, iar din primele informaţii se pare că în seara zilei de luni, 10 septembrie, şoferul de 62 de ani l-a lovit pe celălalt din cauza unei denivelări a părţii carosabile, care l-a făcut să piardă controlul volanului şi să-l acroşeze pe celălalt şofer de moped.

În urma testării cu alcooltestul a reieşit că cel care a provocat accidentul consumase băuturi alcoolice.

Accident mortal cu motoscuterul la Horleşti. Un tânăr a murit, iar altul este în comă la spital

„Conducătorii celor două mopede nu purtau cască de protecţie în momentul producerii evenimentului rutier. R.Gabriel nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest Drager, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. M. Vasile a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,13 mg/L alcool pur în aerul expirat", spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite