UPDATE: Clienţii au fost trimişi acasă de la Aqualand în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smaranda Toma şi Teodora fiica ei de şase ani au fost trimise acasă de la uşa Aqualand FOTO: Daniel Guţă
Smaranda Toma şi Teodora fiica ei de şase ani au fost trimise acasă de la uşa Aqualand FOTO: Daniel Guţă

Deşi deschiderea pentru public a fost anunţată pentru ora 08:00, parcul acvatic devean se deschide cu întârziere. Mai mulţi deveni au plecat dezamăgiţi în această dimineaţă de la intarea Aqualand. Faţă de programul anunţat,  deschiderea parcului acvatic a fost amânată cu nouă ore

Veniţi să facă o baie la primele ore ale dimineţii, mai mulţi deveni au fost nevoiţi să facă cale întoarsă de la intrarea Aqualand. Smaranda Toma împreună cu fetiţa sa de şase ani, Teodora,  au fost printre clienţii frustraţi.

Aqualand, într-o prezentare inedită.  D.G.

„S-a anunţat că programul Aqualand începe la ora 08:00 şi am venit cât am putut de repede. Pur şi simplu fetiţa nu a dormit azi noapte  de nerăbdare ca să vină astăzi aici să facă o baie. Îmi pare rău, că am fost întorşi de la uşă”, spune Smaranda Toma. 

Potrivit lui Liviu Andrei, administratorul parcului acvatic, amânarea deschiderii pentru public a Aqualand pentru ora 17:00, a fost necesară pentru a curăţa incinta complexului după inaugurarea făcută aseară de autorităţile devene.

Bălăceală de lux

Peste 600 de metri pătraţi de apă la temperatura de 34 de grade Celsius vă aşteaptă să vă relaxaţi în modernul parc acvatic de la Deva. Construit pe o suprafaţă de 4.200 de metri pătraţi, complexul este dotat cu cinci bazine de înot, de dimensiuni diferite, tobogane subacvatice, bazin cu valuri sau vibromasaj, jacuzzi, sală de forţă, saună uscată sau cu sare şi chiar săli de masaj.

CLICK PENTRU FOTOGALERIE

FOTO 2

De asemenea, turiştii care aleg să-şi petreacă ziua la Aqualand, pot lua prânzul la restaurantul din interiorul parcului acvatic. Perfect pentru o bălăceală relaxantă, Aqualand nu este totuşi destinaţia ideală pentru amatorii înotului de performanţă. În dotarea parcului acvatic nu a fost prevăzut şi un bazin de dimensiuni olimpice care să permită evoluţia unor înotători de lung parcurs.

O zi de bălăceală la Aqualand-ul din municipiul Deva va costa echivalentul a 16 pâini

PROCES: Aqualand-ul din municipiul Deva este ameninţat cu naufragiul în Justiţie

Tarife

Pentru trei ore de distracţie în Aqualand preţul este 20 de lei, iar amatorii de saună trebuie să pregătească alţi 10 lei pentru jumătate de oră de şedere la cald. Cei care doresc să îşi petreacă toată ziua în complex vor achita 40 de lei, bani care asigură accesul nelimitat în toată baza de agrement. Primăria asigură facilităţi pentru copiii şi pensionarii din Deva. Astfel, cei cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani vor plăti 5 lei pentru trei ore pe zi, de luni până vineri, între 8 şi 17, iar pensionarii vor achita 5 lei.

Aqualand - date antropometrice

Bazine de înot şi spaţii de agrement,  Pentru copii mici – 142 metri pătraţi, Pentru copii mari – 110 metri pătraţi,  Pentru relaxare – 14 metri pătraţi

Bazin cu valuri – 215 metri pătraţi,  Pentru divertisment – 245 metri pătraţi, Două jacuzii – 13,2 metri pătraţi fiecare, Tobogan de la mezanin, până la bazinul pentru divertisment,  Două saune finlandeze – de 95 şi 60 de grade,  Trei saune cu infraroşii – cu aromoterapie, meloterapie şi cer înstelat, Cameră de relaxare,  Saună tunisiană cu baie de aburi, Bazin Kneipp,  Salină de Himalaya,  Două solarii,  Saloane de masaj, Restaurant

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite