[Update] Dosarul “Carne vie la export”: 22 de hunedoreni au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile [VIDEO]

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Poliţiştii au dezmembrat o reţea internaţională de trafic de persoane
Poliţiştii au dezmembrat o reţea internaţională de trafic de persoane

Judecătorii de la Tribunalul Alba au eliberat mandate de arestare pentru 30 de suspecţi din dosarul "Carne vie la export". Majoritatea celor arestaţi sunt din judeţul Hunedoara. Poliţia caută încă o persoană care se sustrage urmăririi penale în acest caz.

Citiţi şi,

Dosarul "Carne vie la export": Poliţiştii au identificat capii reţelei de proxeneţi


Dosarul “Carne vie la export”: Numărul celor reţinuţi a ajuns la 89 de persoane

Membrii unui grup infracţional suspect de proxenetism şi trafic de persoane au fost ridicaţi de DIICOT

Potrivit lui Sorina Cristorean, purtător de cuvânt al Tribunalului  Alba,  judecătorii au acceptat propunerile de arestare preventivă pentru un număr de 30 de persoane anchetate în dosarul “Carne vie la export”. Acestea au primit în această dimineaţă mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Din lotul celor arestaţi 22 sunt hunedoreni.  De precizat că printre cei care au primit mandat de arestare, cinci persoane nu au putut fi încă găsite de poliţişti, una din acestea fiind din judeţul Hunedoara. Potrivit sursei citate, toţi cei arestaţi au făcut recurs împotriva măsurii luate, recurs care se va judeca în 24 de ore de la momentul depunerii acestuia la instanţă.


Peste 80 de persoane din zona Simeria, Orăştie şi Haţeg şi Cugir, judeţul Alba au fost aduse ieri dimineaţă, pentru audieri, la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Alba (DIICOT). Anchetele au durat aproximativ 24 de ore, ultimul suspect în această speţă fiind interogat la ora 08.00, în această dimineaţă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite