Ucigaşul studentei de la medicină fusese eliberat condiţionat de Judecătoria Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a înjunghiat cu un cuţit, a violat şi apoi a incendiat o studentă de 21 de ani, din Făgăraş, peste care a intrat în locuinţă, fusese eliberat condiţionat în baza unei sentinţe din iulie 2008 dată de Judecătoria Deva.

CITEŞTE ŞI:

Studenta găsită arsă în locuinţa mamei sale a fost ucisă cu bestialitate de un hoţ recidivist

Monstrul care a ucis-o pe studenta de la Medicină a fost arestat

Potrivit Mediafax, Daniel Iordan, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat prin hotărârea 333/2003, emisă de Judecătoria Făgăraş, hotărâre de contopire a mai multor pedepse, la patru ani şi şase luni, plus un spor de şase luni, de închisoare cu executare efectivă pentru furt calificat, vătămare corporală şi violare de domiciliu. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Codlea în 19 mai 2005, iar apoi, în 18 octombrie 2007, a fost transferat la Deva.

Amănunte de la teribila crimă din Făgăraş, CITEŞTE AICI

Tânărul care a ucis-o cu bestialitate pe studenta din Făgăraş a fost condamnat de trei ori, începând din anul 2003, el primind trei sentinţe pentru furt, toate fiind contopite potrivit procedurii penale române, astfel că a rezultat o pedeaspă de cinci ani de detenţie.

Daniel Iordan a intrat la închisoare la 19 mai 2005. Iordan a fost eliberat condiţionat la 16 iulie 2008, de către Judecătoria Deva, având un rest de pedeapsă neexecutată de 575 de zile.

Aceasta după ce, în aprilie 2008 şi în 9 iulie 2008, a solicitat fără succes, la aceeaşi instanţă, eliberarea condiţionată.

La momentul eliberării condiţionate, dispusă de instanţă, Iordan îndeplinea condiţiile impuse de lege pentru a fi pus în libertate înainte de termenul prescris în sentinţa judecătorească.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite