TRAUME PE VIAȚĂ: A fost violată de un adolescent într-o gheretă. Victima are doar opt ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescentul a încercat să își ascundă chipul. Foto: D.G.
Adolescentul a încercat să își ascundă chipul. Foto: D.G.

Procurorii i-au pus cătușele unui tânăr de 16 ani, din Orăștie, care a sechestrat și violat o minoră de numai opt ani. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații Tribunalului Hunedoara vor decide dacă acceptă arestarea sa preventivă pe o perioadă de 20 de zile.

UPDATE: ORA 13:45

Magistrații Tribunalului Hunedoara au respins solicitarea Parchetului privind arestarea preventivă a tânărului acuzat de viol. "Hotărârea instanței este supusă recursului în termen de 24 de ore de la pronunțare", a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Copila de opt ani violată de un adolescent ar putea rămâne traumatizată pe viață

Ora 13.00

Violatorul unei minore de numai opt ani a fost încătușat. Vlad A., în vârstă de 16 ani, din Orăștie, a fost reținut de procurori după ce și-a ademenit victima și apoi a supus-o la abuzuri sexuale. Copila de numai opt ani s-a aflat în imposibilitate de a se apăra în fața violatorului.

“Pe numele inculpatului, a fost emisă o ordonanță de reținere. El va fi înfățișat instanței Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile”, a precizat procurorul Adina Velescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
La ieșirea din Parchet, tânărul și-a ascuns chipul în gluga hanoracului. Potrivit legii, pentru fapta comisă, riscă până la 12 ani și jumătate de temniță.

Potrivit polițiștilor, violul a avut loc în urmă cu aproximativ o lună într-o gheretă din incinta unei societăți comerciale din Orăștie. Băiatul este fiul paznicului. “Ancheta a relevat faptul că adolescentul a avut discernământ în momentul comiterii violului”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite