Cadouri de la talcioc pentru Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ileana Giurgiu a spus că vinde schiuri la mâna a doua şi are clienţi pentru că preţurile sunt mai mici decât la produsele noi
Ileana Giurgiu a spus că vinde schiuri la mâna a doua şi are clienţi pentru că preţurile sunt mai mici decât la produsele noi

Sute de oameni au animat, în această dimineaţă, Piaţa Dunărea din municipiul Hunedoara, pentru a da o raită prin târgul de vechituri. Recuzita de sezon este la mare căutare în târgul din Hunedoara, iar comercianţii profită din plin de apropierea Sărbătorilor de iarnă.

Iarna aduce profit hunedorenilor dotaţi cu marfă de sezon, chiar şi în târgurile de vechituri. Azi-dimineaţă, talciocul se întindea pe câteva sute de metri. Podoabele de brad, jucăriile îmbrăcate cu mantii de Moş Crăciun, schiurile second-hand, brazii artificiali, betelele, hainele groase şi obiecte care ar fi putut fi transformate în cadouri au fost la mare căutare.

Târg inedit la Deva: Meşteşugari din tată-n fiu îşi aşteaptă clienţii în Piaţa Victoriei

„Dacă ai marfă, vinzi. Tinerii sunt foarte interesaţi de schiuri şi snowboarduri. Am vândut patru plăci şi o pereche de schiuri, aduse din Austria, până acum”, spune, mulţumită, Ileana Giurgiu (41 de ani). Hunedoreanca spune că oamenii preferă să caute lucruri pentru vacanţa de iarnă în târg, pentru că uneori, preţurile lor sunt chiar şi de patru ori mai mici decât al celor puse în vânzare în magazine.


Piesa de rezistenţă este un ursuleţ de pluş, îmbrăcat în Moş Crăciun.
Ileana Brânzei, 65 de ani, pensionară

Foto: D. Guţă


Am adus pantofi de iarnă. Soţul meu se ocupă de fabricarea lor, iar eu îi vând.
Irina Dascălu, 41 de ani, şomeră

Vânzătoare
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite