Viorel Negrilă, bărbatul care a descoperit că trăieşte cu un cuţit în corp, nu se va mai opera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat pe medicii din Cluj şi Deva, hunedoreanul care are nevoie să fie supus unei intervenţii chirurgicale pentru extirparea unei lame de cuţit din organism caută rezolvarea cazului său în Statele Unite ale Americii.

CITEŞTE ŞI:

Umilit de sistemul medical: Lipsa de interes a medicilor a lăsat un tânăr infirm

Medicină cu cuţitul înfipt în spate

Viorel Negrilă, în vârstă de 45 de ani, a fost anunţat de medicii de la Institutul Oncologic din Cluj că nu va mai fi operat. Aceasta chiar dacă, spune el, în urmă cu o săptămână fusese chemat să se prezinte astăzi la clinica unde urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale, pentru a-i fi scoasă din organism lama unui cuţit, lungă de cinci centimetri. „Medicii din Cluj-Napoca mi-au spus să nu mai merg să mă internez, pentru că asemenea intervenţii pot fi făcute şi la Deva”, a declarat Viorel Negrilă.

Nu vrea ajutorul doctorilor deveni
Dan Florea, managerul spitalului din Deva, susţine că hunedoreanul care, din anul 2003, poartă în organism tăişul de metal al cuţitului cu care fusese înjunghiat a fost invitat să se prezinte la unitatea medicală, unde ar putea fi operat. „La spitalul din Deva pot fi efectuate orice fel de intervenţii medicale de chirurgie generală”, a precizat Dan Florea.
Viorel Negrilă a refuzat, însă, ajutorul medical primit la Spitalul Judeţean din Deva. „La Deva nu vreau să merg, pentru că nu am încredere în medicii de la acest spital. Voi cere ajutorul unor rude din Statele Unite, pentru a mă opera acolo”, a spus, dezamăgit, hunedoreanul din satul Săliştioara.

Potrivit medicului Mircea Artean, preşedintele Colegiului Medicilor Hunedoara, o comisie de anchetă a fost instituită de către Colegiul Medicilor pentru a cerceta împrejurările care au dus la această situaţie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite