VIDEO Cursă nebunească a Poliţiei după un fugar, pe străzile municipiului Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la rutieră au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru a  convinge un tânăr în vârstă de 26 de ani, oprit pentru un control de rutină, să se predea. Cu toate acestea bărbatul s-a făcut nevăzut printre blocuri

Aventura tânărului a avut loc duminică în jurul orei 01:30. Oprit pentru un control de poliţiştii de la rutieră, Florin J., în vârstă de 26 de ani din Deva a apăsat pedala de acceleraţie şi a început o goană nebună pe străzile din Deva.

CITEŞTE ŞI: Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Abia când a tamponat o maşină pe starada Nicolae Bălcescu, tânărul a decis să abandoneze maşina dar şi-a continuat fuga printre blocuri.  Nici măcar un foc de armă tras în plan vertical de poliţişti nu l-au convins pe fugar să se predea.

Deşi nu a fost prins, poliţiştii l-au identificat pe suspect în persoana lui Florin J. din Deva. În urma verificării bazei de date a Poliţiei s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

image

Pe numele bărbatului, care are antecedente pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autoturism neînmatriculat. Suspectul urmează a fi sancţionat şi pentru că nu a oprit la semnalul poliţistului, în timp ce autoturismul  - al cărui proprietate urmează a fi stabilită - a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite