Un devean a fost pus sub urmărire penală după ce şi-a falsificat cuponul de pensie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Deva este cercetat de poliţişti pentru uz de fals şi fals în înscrisuri după ce a încercat să achiziţioneze mobilier pe baza unor documente falsificate. Bărbatul s-a prezentat la un magazin de mobilă unde a încercat să achiziţioneze mobilier prin credit bancar.

Deveanul este cercetat pentru fals şi uz de fals, după ce a încercat să cumpere mobilă cu acte false. Reprezentata magazinului a sesizat că actele prezentate de hunedorean sunt false drept pentru care a chemat poliţia.

EXCLUSIV Au pierdut toţi banii din contul bancar, după ce s-au lăsat ademeniţi cu un premiu în valoare de 20.000 de euro

“Ancheta poliţiştilor a relevat faptul că atât cuponul de pensie cât şi decizia de pensionare prezentate de Daniel M. sunt false.  Interogat de oamenii legii acesta  a recunoscut falsurile şi a precizat că le-a achiziţionat de la o persoianbă necunoscută contra sumei de 500 de lei”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Ancheta poliţiştilor continuă pentru a identifica persoana care a falsificat actele cu care hunedoreanul a încercat să achiziţioneze mobilă în rate. Pentru fapta sa bărabatul, amator de credite cu acte false,  riscă până la doi ani de închisoare. 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite