Un angajat la Macon a murit după ce a făcut stop cardiac la volan, la ieşirea din firmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hunedorean în vârstă de 51 de ani a decedat în autoturism, ca urmare a unui stop cardiorespirator. Incidentul s-a petrecut aseară, la scurt timp după ieşirea acestuia cu maşina din parcarea societăţii. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Hunedoara, a fost găsit decedat ca urmare a unui infart, în autoturismul cu care ieşise din parcarea Macon, societate la care lucra, potrivit poliţiştilor.

FOTOGALERIE: Morţi în timpul unei orgii, descoperiţi în stare de putrefacţie după două săptămâni de vecini

TRAGEDIE ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI: Doi copii şi mama lor au murit într-un incendiu groaznic

„Am fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că pe DJ 687, în dreptul porții de acces în societatea comercială, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma verificărilor efectuate, a constatat că VASILE P., de 51 ani, în timp ce se deplasa spre domiciliu cu autoturismul proprietate personală, la ieșirea din parcarea societății i s-a făcut rău, a traversat partea carosabilă perpendicular, oprindu-se în afara acesteia.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean Deva, unde i s-a constatat decesul în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite