TRAGEDIE ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI: Doi copii şi mama lor au murit într-un incendiu groaznic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

O familie din Orăştie şi-a găsit sfârşitul în chinuri groaznice, într-un incendiu izbucnit în această dimineaţă care le-a devastat locuinţa. Un băiat de 8 ani, o fetiţă de 12 ani şi mama celor doi, în vârstă de 38 de ani, au decedat carbonizaţi.

Incendiul a izbucnit în această dimineaţă, în jurul orei 6, la o casă de pe Strada Pricazului, din Orăştie. Femeia decedată se numea Mirela Bucur şi era cunoscută în comunitatea locală ca om de afaceri.

FOTOGALERIE Cinci tiruri ale Edy Spedition s-au făcut scrum în parcarea Volvo din Deva

"În aproximativ cinci minute, două echipaje de pompieri şi o echipă de paramedici au ajuns la clădirea incendiată cu 2 autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă. Incendiul se manifesta violent în interiorul clădirii, la primul etaj, peste care s-a prăbuşit şi plafonul, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri patraţi. În camera incendiată, se aflau doi copii; un băiat de 8 ani şi o fetiţă de 12 ani, împreună cu mama lor în vârstă de 38 de ani. Trupurile lor carbonizate au fost descoperite de echipele de intervenţie", a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Sursa citată precizează că victimele şi-au pierdut cunoştiinţa imediat după izbucnirea focului ca urma a inhalării fumului rezultat din ardere. "Practic, atât mama cât şi copiii şi-au pierdut cunoştiinţa în somn fiind în imposibilitatea de a se alarma şi fugi din calea flăcărilor", spune Anemona Doda.

Ploaia a format cratere impresionante pe o stradă din centrul municipiului Hunedoara

Furtuna a dus la blocarea circulaţiei pe şoseaua Deva - Brad şi a produs inundaţii

FOTO: Ploile au băgat Hunedoara sub ape, din cauza sistemului de canalizare nefuncţional

Pompierii au lichidat incendiul în aproximativ o oră şi jumătate. Apoi au evacuat toate materialele inflamabile pentru a evita reizbucnirea focului.
În urma incendiului casa a ars aproape în întregime, pagubele fiind estimate la aproximativ 30.000 de lei.
Cauza probabilă de incendiu pare a fi efectul termic la un burlan metalic supraîncălzit, susţin reprezentanţii ISU Hunedoara.    

Vom reveni!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite