Un adolescent care a jefuit două femei în decursul unei ore a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinărul a fost arestat preventiv. Foto: Arhivă:D.G.
Tinărul a fost arestat preventiv. Foto: Arhivă:D.G.

Judecătoria Petroşani a admis astăzi propunerea de arestare preventivă pe numele unui tânăr din localitate, în vârstă de 18 ani, prins de poliţişti la scurt timp după ce a jefuit două femei, furându-le poşetele.

Incidentele s-au petrecut aseară, în plină stradă, iar bărbatul a reuşit să fugă cu două poşete smulse de pe umărul victimelor.

Prima tâlhărie a fost comisă pe Strada Aleea Florilor din Petroşani, iar victima, o femeie în vârstă de 73 de ani, a fost deposedată de poşeta în care avea o umbrelă şi actele de identitate. Tânărul a fugit printre blocuri cu prada. În aceeaşi seară, o femeie în vârstă de 41 de ani, a fost şi ea victimă a agresorului.

“Bărbatul a folosit acelaşi mod de operare. I-a furat victimei poşeta în care avea actele de identitate, un telefon mobil, suma de 140 de lei şi alte obiecte personale, în valoare totală de 700 lei. Imediat după comiterea celei de-a doua infracțiuni, autorul a fugit printre blocuri, fiind observat de către un martor care trecea prin zonă, acesta angajându-se în urmărirea autorului.

După circa 20 minute, polițiștii care se aflau în teren l-au identificat pe tânăr”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

VIDEO Şapte bănci au cerut despăgubiri jefuitorilor de bancomate

Tinerii care au plecat la furat deghizaţi cu măşti Ku-Klux-Klan au ajuns după gratii

Bărbatul a fost reţinut şi apoi trimis în faţa instanţei. Va rămâne după gratii cel puţin 29 de zile, pâna la expirarea mandatului de arestare preventivă emis astăzi de magistraţi pe numele lui.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite