Tribunalul Hunedoara a respins recursul procurorilor care au cerut arestarea fostului primar din Brănişca, Cornel Cornean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Cornean s-a prezentat astăzi în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara, după ce procurorii au declarat recurs la soluţia Judecătoriei Deva, prin care el fusese lăsat în libertate. Cornean, fostul primar al comunei Brănişca, este acuzat că, băut fiind, a provocat un grav accident de circulaţie.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au judecat astăzi cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, privind arestarea lui Cornel Corneanu, fostul primar din Brănişca reţinut zilele trecute după ce a provocat un accident grav de circulaţie, a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit băut de către poliţişti, pe care i-ar fi agresat apoi.

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de kilometri la oră pe lângă maşina Poliţiei

„Tribunalul Hunedoara a respins recursul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, astfel încât se menţin dispoziţiile încheierii penale emisă de Judecătoria Deva, care a considerat neîntemeiată propunerea formulată de Parchet pentru luarea măsurii arestării preventive a inculpatului. la 15 februarie, Judecătoria Deva a dispus luarea măsurii preventive a obligării acestuia de a nu părăsi localitatea de domiciliu fără încuviinţarea instanţei de judecată”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Accident pe fond de alcool
Potrivit poliţiştilor, Cornel Cornean s-a urcat băut la volan şi a lovit cu autoturismul două tinere care circulau regulamentar cu un scuter. Cornean a părăsit locul accidentului, iar martorii au susţinut că era atât de beat încât picioarele i s-au împleticit şi a căzut de câteva ori. Fostul edil a fost găsit de agenţii puşi pe urmele lui dormind în curtea unui localnic din satul hunedorean Boz, iar în momentul reţinerii lui el a ripostat, lovind un agent.

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

“A refuzat apoi să fie testat cu aparatul alcooltest, iar la spital a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge. Poliţiştii au stabilit faptul că el nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul condus nu figurează ca înmatriculat, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare aparţin unei alte maşini”, a precizat Adriana Voina, de la IPJ Hunedoara. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite