Dosarul "cocaină pentru hunedoreni" a ajuns pe rolul instanţei Tribunalului Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedorenii sunt arestaţi preventiv pentru trafic de droguri. Arhivă.
Hunedorenii sunt arestaţi preventiv pentru trafic de droguri. Arhivă.

Doi tineri din Hunedoara, Atila Cărare şi Radu Creţiu, au fost prezentaţi astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara, pentru a fi audiaţi într-un dosar al DIICOT, în care au fost acuzaţi de aducerea în ţară şi traficarea a aproximativ 30 de grame de cocaină, provenită din Olanda.

Attila Cărare, în vârstă de 23 de ani, şi Radu Creţu, în vârstă de 24 de ani, ambii din Hunedoara, au fost reţinuţi de ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în luna martie a acestui an, în timp ce încercau să plaseseze pe piaţă aproximativ 30 de grame de cocaină, un drog foarte periculos, pe care Cărare l-a adus în urmă cu o lună din Olanda.

Doi dealeri de cocaină care aprovizionau vestul ţării cu „marfă” din Olanda au fost trimişi după gratii

Asupra tânărului ofiţerii de la „Crimă Organizată” au mai găsit 160 de grame de stupefiante de culoare maronie, achiziţionate, de asemenea, din Olanda, care se presupunea că este heroină şi urma să fie vândută pentru 4.000 de euro. În urma expertizelor, criminaliştii au ajuns la concluzia că substanţa respectivă nu era heroină.

În această dimineaţă, cei doi au fost înfţişaţi instanţei Tribunalului Hunedoara, însă nu au fost audiaţi, deoarecea unul dintre avocaţi a solicitat magistraţilor ca judecarea cauzei să fie amânată.

Citeşte aici mai multe despre modul de lucru al presupuşilor traficanţi!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite