Tineri reţinuţi pentru tentativă de omor după ce au atacat cu bolovani doi hunedoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din Petroşani, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, sunt acuzaţi de tentativă de omor, după ce într-un scandal provocat pe o stradă din localitate le-au pus în pericol viaţa altor doi hunedoreni, pe care i-au bătut cu bolovani. Magistraţii decid astăzi dacă vor emite mandate de arestare pe numele lor.

Procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei bărbaţi din municipiul Petroşani, acuzaţi că le-au pus viaţa în pericol unor tineri pe care i-au bătut cu pietre. Scandalul a izbucnit pe o stradă din municipiu, iar în urma lui victimele au rămas internate în stare gravă la spitalul din Petroşani.

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

Conflictul a început după ce agresorii au au aruncat cu pietre în maşina în care se aflau ceilalţi doi bărbaţi. Aceştia au coborât din autoturism şi s-au luat la bătaie cu cei care i-au provocat.

Vor fi prezentaţi instanţei

"În urma schimbului de lovituri, persoanele implicate în încăierare au suferit diverse leziuni, doi dintre ei fiind internaţi în Spitalul de Urgenţă Petroşani. În urma efectuării constatărilor medico-legale, medicii au stabilit că ambelor persoane le-au fost puse vieţile în pericol, prin leziunile provocate”, a dprecizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Cei trei bărbaţi reţinuţi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite