Doi tineri prinşi la furat de fier vechi au fost fugăriţi cu focuri de armă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi din Călan au abandonat căruţa cu care plecaseră la furat şi au luat-o la fugă după ce poliţiştii au fost chemaţi să îi oprească din tipmul unei infracţiuni. Agenţii au folosit arma din dotare, însă în ciuda celor două focuri trase, hoţii nu s-au supus somaţiei.

Autorii unui furt de fier vechi, din curtea unei locuinţe părăsite de la marginea oraşului Călan,  au luat-o la fugă după ce agenţii de poliţie au încercat să îi reţină. Cei doi tineri, de 18 ani şi 20 de ani, au fost srprinşi în timp ce împingeau o căruţă în care se aflau mai multe bunuri sustrase din stabiliment.

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

VIDEO Cum se distrează şoferii hunedoreni pe drumurile înzăpezite: fac drifturi cu maşinile

“La vederea echipajului de poliţie, suspecţii au abandonat căruţa şi au fugit printr-o grădină. Cei doi au fost somaţi să se oprească însă, întrucât nu s-au supus somaţiei, agentul de poliţie a folosit armamentul din dotare, trăgând  două focuri de armă în plan vertical, dar cu toate acestea cei doi au reuşit să fugă”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei doi tineri, cu antecedente penale, au fost reţinuţi câteva ore mai târziu de la comiterea infracţiunii. Ei sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite