Şoferii reclamă dezastrul de pe străzile Hunedoarei, din cauza gropilor "de iarnă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezgheţul a lăsat în urmă cratere imense pe bulevardele principale ale municipiului Hunedoara. Reprezentanţii primăriei susţin că au semnat contractele de finanţare pentru reabilitarea străzilor, dar hunedorenii mai au de aşteptat.

Dezgheţul a adus zeci de reclamaţii municipalităţii din Hunedoara, legate de calvarul îndurat de şoferii care circulă pe drumurile oraşului. Oamenii sunt nemulţumiţi că multe dintre străzile principale nu au mai fost reparate de mai bine de un deceniu.

SUBIECT CERUT DE CITITORI: Străzi care aduc disperare şoferilor din Hunedoara

SUBIECT CERUT DE CITITORI: Lipsa de educaţie a transformat cutiile pentru sesizări ale Primăriei Deva în coşuri de gunoi

Bulevardele Decebal, 1848, Eroilor şi Traian, străzile Mureşului şi Mihai Viteazul au devenit zone calamitate, care îi aduc la disperare pe hunedoreni. „E incredibil cât putem să îndurăm. Drumurile din Hunedoara sunt de groază. Pe unele dintre ele trebuie să facem jaloane printre gropi din doi în doi metri, dar tot ajungem să ne rupem maşinile în ele”, spune Daniel Corcheş, un taximetrist.

Restricţii de circulaţie pe centura municipiului Deva (DN7), din cauza lucrărilor ISPA

ZOOM: „Poliţiştii culcaţi” din Deva au fost furaţi de şoferii care nu vor să calce frâna

Drumurile rămân în stand-by
Părerea lui este susţinută şi de alţi localnici. „Locuiesc în Micro 6 şi de fiecare dată când cobor în oraş cu maşina, mă enervez din cauza gropilor imense de pe străzi, în zona stadionului. Am auzit o mulţime de promisiuni că drumurile vor fi reparate, însă nu s-a întâmplat asta”, a declarat Cosmin Aliman, un şofer în vârstă de 25 de ani.

În prezent, starea proastă a străzilor din Hunedoara este cea mai reclamată problemă de către hunedoreni. Fiecare din ultimele ierni a distrus şi mai mult carosabilul arterelor din centrul oraşului, iar reabilitările promise ani la rând s-au lăsat aşteptate. „Primăria a semnat actele pentru contractarea unei finanţări nerambursabile de 33 de milioane de lei, necesară modernizării reţelei stradale. Licitaţia pentru derularea proiectului, în valoare de 41 de milioane de lei, urmează să fie organizată în această primăvară”, declară Monica Rada, consilierul Primarului Hunedoarei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite