Scene de coșmar la Blăjeni. Sub privirile copiilor, mamă și fiică executate cu un topor. Asasinul a fost prins.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care au avut loc cele două crime
Casa în care au avut loc cele două crime

Maria Boza, în vârstă de 49 de ani și Diana, fiica acesteia în vârstă de 19 ani, au fost măcelăritre cu un topor sub privirile copiilor Dianei: o fetiță de un an și patru luni și un băiețel în vârstă de trei ani. Presupusul criminal, concubinul Dianei, este de negăsit.

Cadavrele celor două femei au fost descoperite, ieri, de fratele tinerei, Nicolae Boza. Femeile zăceau într-o baltă de sânge alături de cadavrele lor aflându-se cei doi copii minori. Femeia de 49 de ani, Nicoleta Boza, avea gâtul tăiat cu un topor, iar corpul fiicei acesteia, Diana Nicoleta Dumbravă, prezenta mai multe plăgi provocate cel mai probabil cu aceeaşi armă, care a fost ulterior găsită de criminalişti în apropierea casei în care s-a comis dublul asasinat.

Rămas fără cuvinte, Nicolae a alergat într-un suflet la tatăl său iar împreună au plecat spre postul de poliție Presupusul criminal: concubinul fetei, în vârstă de 24 de ani. „Suspectul principal este din anturajul celor două femei şi în acest moment îl căutăm”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu.

Potrivit rudelor celor două femei, tânăra şi bărbatul suspectat de comiterea crimelor au fost împreună timp de aproximativ patru ani, iar cei doi concubini aveau împreună doi copii. „În urmă cu şase luni, cei doi s-au despărţit din cauza neînţelegerilor pe care le aveau. Se certau mai tot timpul. Dar de vreo lună au decis să se împace şi s-au mutat împreună cu cei doi copii în căsuţa asta, unde stăteau cu chirie. Înainte să se mute aici, au vrut să stea cu tatăl fetei, care nu a fost de acord”, a declarat Mariana Faur, sora Nicoletei Boza. Se pare că presupusul criminal nu avea un loc de muncă, iar cei patru membri ai familiei trăiau din alocaţiile celor doi copii şi un ajutor social.

Citeşte şi:
Capul femeii din Botoşani, ucisă şi tranşată de propria fiică, a fost găsit într-un canal plin cu apă

FOTO Ucigaşul mamei şi fetiţei de la Siret, condamnat la închisoare pe viaţă

Poliţiştii au organizat filtre pe toate drumurile din comună pentru a-l prinde pe presupusul criminal. Conform unuia dintre membrii familiei victimelor, se pare că bărbatul, despre care se presupune că le-a ucis cu sânge rece pe cele două femei, a fost văzut, ieri, în timp ce se îndrepta spre o pădure din apropierea localităţii. Azi-noapte, asasinul a fost prins și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite