Razii în trenurile accelerate: comercianţi de parfumuri contrafăcute cercetaţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei au fost puse sub urmărire penală pentru că au fost prinse făcând turul vagoanelor de accelerat, pentru a le vinde călătorilor mărfuri de contrabandă. Poliţiştii au confiscat de la cele două comerciante de etnie romă mai multe parfumuri şi petarde şi le-au dat jos din tren.

O deveancă în vârstă de 43 de ani şi o femeie din Sebeş au fost prinse “victimele” raziei poliţiştilor de la Transporturi Feroviare.

FOTO - VIDEO Misterul unei tragedii neaşteptate: Mesaje de condoleanţe de la zeci de adolescenţi pentru eleva ucisă de tren

Cele două au fost prinse în trenurile accelerate, la Simeria, în timp ce intrau din compartiment în compartiment pentru a le vinde călătorilor parfumuri contrafăcute şi petarde. Nu aveau niciun fel de autorizaţie de comercializare şi nici bilete de tren.

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

“În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală, iar bunurile menţionate au fost ridicate în vederea confiscării”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratlui de Poliţie Judeţean Hunedoara. 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite