FOTO - VIDEO Misterul unei tragedii neaşteptate: Mesaje de condoleanţe de la zeci de adolescenţi pentru eleva ucisă de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Luca.
Bianca Luca.

Prietenii Biancăi Luca, eleva din Petroşani care a sfârşit călcată de un tren accelerat, sunt devastaţi de moartea ei. În semn de preţuire, colegii fetei i-au dedicat un clip pe youtube şi, în acelaşi timp, i-au scris zeci de mesaje de condoleanţe, pe Internet.

La trei zile de la decesul violent al unei eleve de 17 ani, din Petroşani, poliţiştii care anchetează cazul nu au reuşit să stabilească dacă a fost vorba de o sinucidere sau de un accident feroviar.

Tânăra Bianca Luca, găsită zbătându-se între viaţă şi moarte pe marginea căii ferate din zona Livezeni a municipiului Petroşani, după fusese lovită de un tren accelerat, nu a lăsat niciun bilet de adio.

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

Până în prezent nu s-a putut proba ipoteza sinuciderii. În zilele următoare vom discuta mai detaliat cu familia. Aşteptăm însă ca părinţii fetei să treacă peste acest moment dificil. Este mai sigură varianta unui accident, produs din cauza neglijenţei, a grabei în traversarea şinelor de cale ferată”, a declarat Vasile Hriţac, şeful Poliţiei Transporturilor Feroviare Hunedoara.

EXCLUSIV I-a scris gurului înainte de a fugi de acasă: dispariţie misterioasă a unei eleve de 16 ani, adeptă a MISA

UPDATE: Eleva yoghină, dispărută de trei săptămâni, a luat legătura cu poliţiştii: este ascunsă într-o tabără MISA din Bucureşti

„Era o fată plină de viaţă. Întotdeauna pusă pe distracţie, prea puţin o vedeai supărată, dar poate ăsta e un semn de la Dumnezeu, să avem mai multă grijă de persoanele de lânga noi şi de cei dragi. Bianca, nu te vom uita niciodată”, i-a scris un prieten.

image

“O viaţă întreagă în faţă şi tot nu a putut să se bucure de ea. Sincere condoleanţe familiei.  Dumnezeu să o odihnească în pace”, este un al mesaj postat pe pagina de  youtube.

“Dumnezeu sa te ierte Bianca, doar tu ştii ce a fost în capul tau. RIP”, i-a scris un alt apropiat.

“Numai tu ştii ce ai avut în suflet! Să te odihneşti în pace. Dumnezeu să te ierte. Amintirea ta va rămâne veşnic printre noi!”, este un alt mesaj.

“Dumnezeu să o ierte. Nimeni nu merita o soartă ca a ei. Să mori din cauza persoanei iubite... Ce "oameni" cruzi. Se pare că nu a mai avut puterea să meargă mai departe, deşi avea o viaţă înainte”, i-a scris un fost coleg.

Mesaje de adio
Foştii colegi şi prieteni ai elevei i-au trimis zeci de mesaje de condoleanţe pe pagina personală de internet pe care eleva o înfiinţase pe un site de socializare. Mai mulţi dintre apropiaţii Biancăi spun însă că fata ar fi recurs la sinucidere din cauza unor decepţii în dragoste.  
“Când am vorbit ultima dată la telefon te simţeam că ai ceva, dar nu ai vrut să-mi zici, Bianca. Oare de ai ales drumul acesta din cauza unui băiat?”, îi scrie Sergiu, colegul ei, iar Adi, un alt fost amic al fetei, este de aceeaşi părere. “Şi-a pus capăt zilelor pentru un băiat şi nu s-a gândit la familia care a avut grijă de ea”, consideră tânărul.

Robert, fostul iubit al elevei, explică faptul că Bianca era foarte veselă înainte de accident şi nu avea motive de suicid. “Trecuse pe la mine pe la serviciu. Am râs cu ea, am glumit, trebuia să ne vedem mai târziu, în acea seară. Apoi, tocmai ce plecase de maxim două minute, după care am auzit o bufnitură. Am alergat repede la trenul ce oprise lângă întreprindere şi şoc. Mi-am văzut fosta iubita, pe care am iubit-o ca pe ochii mei din cap, între sinele trenului”, a povestit Robert.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite