VIDEO „Rambo” din Vălişoara a fost condamnat la 11 ani şi jumătate de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Sâna, arestat pentru că s-a înarmat cu o armă de vânătoare furată şi a pornit pe uliţele Vălişoarei pentru a-şi vâna şeful, a fost condamnat de instanţa Tribunalului Hunedoara. Cea mai mare pedeapsă primită de bărbat a fost pentru tentativă de omor deosebit de grav.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au pronnţat sentinţa finală în dosarul în care hunedoreanul Daniel Sâna, supranumit şi „Rambo” din Vălişoara, a fost acuzat că s-a înarmat cu o puşcă de calibrul 7,57 mm cu care a pornit la vânătoare prin sat, luând la ţintă locuinţa familiei şefului său.

Bărbatul a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru tentativă de omor deosebit de grav.

A mai primit câte doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi pentru uz ilegal de armă letală, trei ani ani de închisoare pentru furt calificat şi un an de închisoare pentru distrugere.

Operaţiune de comando a poliţiştilor pentru capturarea lui „Rambo” din Vălişoara

„Rambo” din Vălişoara îi aştepta pe poliţişti cu degetul pe trăgaciul armei de foc

„Instanţa contopeşte pedepsele stabilite, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 10 ani închisoare pe care o sporeşte cu 1 an şi 6 luni închisoare, iar în final inculpatul va executa pedeapsa de 11 ani şi 6 luni închisoare şi 5 ani interzicerea drepturilor”, se arată într-o informare a Tribunalului Hunedoara.

Daniel Sâna a fost învinuit de tentativă de omor deosebit de grav, după ce a terorizat un sat întreg, trăgând opt focuri de armă înspre casa soacrei unui vânător din Vălişoara, şi ameninţând, în acelaşi timp, că-i omoară toată familia. Incidentul s-a petrecut în urmă cu patru luni. “Rambo” a tras mai multe focuri de armă în uşile şi pereţii casei unde a reuşit să se adăpostească Floarea Munteanu, soacra lui Petru Bedea, împreună cu sora ei, Mărioara Raţ, şi nepoata ei Larisa.


În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat în urma unei acţiuni a mascaţilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite