Operaţiune de comando a poliţiştilor pentru capturarea lui „Rambo” din Vălişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de poliţişti şi ofiţeri de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă a Poliţiei, conduşi de comandantul Gabriel Dumitru, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, au intervenit la Ormindea pentru capturarea unui bărbat înarmat cu o armă de vânătoare, care a deschis focul asupra casei fostului său patron, strigând că îl va împuşca.

Până a fi reţinut de poliţişti, „Rambo” din Vălişoara, în vârstă de 29 de ani, pe numele lui adevărat Daniel Sâna, a instaurat teroarea în întreaga comunitate. „Tânărul, aflat în stare de ebrietate, a profitat de faptul că fostul angajator nu era acasă, a pătruns în locuinţă şi, prin forţarea unui lacăt de la dulap a sustras o armă de vânătoare de calibru 7,57 mm şi 14 cartuşe de vânătoare. Bărbatul a executat mai multe focuri de armă înspre direcţia imobilului în care se adăpostea soacra fostului angajator”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

A vrut să îşi împuşte fostul angajator
Nemulţumit că a fost concediat, de patronul pe care îl ajutase la muncile din gospodărie, „Rambo” i-a strigat soacrei acestuia care se ascunsese în casă, că îl aşteaptă pentru a-l împuşca. A fost, în cele din urmă, încolţit de forţele de ordine, care l-au silit să se predea, chiar dacă mai avea asupra lui arma de vânătoare încărcată şi cartuşiera.

În cursul acestei dimineţi, Daniel Sâna a fost audiat de poliţişti şi, în funcţiile de concluziile anchetei, se va decide dacă el va primi mandat de arestare preventivă.

„Rambo” este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept, furt, violare de domiciliu şi distrugere. El ar putea primi mandat de arestare preventivă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite