Prostituată prinsă în flagrant de poliţişti, la Orăştie: 40 de lei porţia de sex în autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Orăştie a fost pusă sub urmărire penală pentru prostituţie, după ce a fost depistată în maşina unui client racolat într-o parcare de la marginea localităţii, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu acesta. Femeia a cerut 40 de lei pentru prestaţiile oferite.

Zona Orăştiei a devenit în ultimele luni un pol al prostituţiei. Aproape fiecare razie desfăşurată de poliţişti pentru depistarea femeilor care „se vând” în parcările de la marginea municipiului se lasă cu cel puţin un dosar penal.

Record de condamnări în dosarul „prostituţie la export”: peste 80 de prostituate şi traficanţi de carne vie trimişi după gratii

Favoruri sexuale pentru oamenii legii, de la „fetiţele” de pe şoseaua Deva - Orăştie

La ultima astfel de acţiune o tânără de 28 de ani a fost surprinsă în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un client în vârstă de 43 de ani
“Cei doi au fost surprinşi într-un autoturism parcat pe strada Luncii din Orăştie.

Anuţa G. a pretins şi a primit de la bărbatul pe care îl racolase suma de 40 de lei pentru a întreţine cu el relaţii sexuale. Pe numele femeii a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de prostituţie”, precizează Adriana Voina, reprezenantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite