UPDATE Procesul primarului Hunedoarei, Ovidiu Hada, amânat din lipsa avocaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Hada a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Primarul Hunedoarei şi viceprimarul Robert Dan sunt acuzaţi de infracțiuni de abuz în serviciu și complicitate la infracțiunea de conflict de interese. Prima înfăţişare a procesului judecat de magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia are loc astăzi.

UPDATE: Ora 16.00:

"Curtea de Apel Alba iulia a decis amânarea judecării cauzei în care primarul Hunedoarei şi alţi patru inculpaţi au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fixând următorul termen de judecată peste trei săptămâni. Decizia instanţei a survenit solicitărilor unei părţi dintre inculpaţi, pentru angajarea unor apărători", a precizat pentru Adevărul de Seară, Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia

Ora 11.00:

Dosarul în care Ovidiu Hada este acuzat că a dispus efectuarea de către Primăria Hunedoara a unor achiziţii publice nelegale, în care s-a încălcat regimul conflictului de interese, va fi judecat astăzi la Curtea de Apel Alba Iulia.

Primarul Hunedoarei a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru infracţiuni de complicitate la conflict de interese şi abuz în serviciu contraintereselor publice, iar DNA a stabilit un prejudiciu de aproximativ 700.000 de lei, sumă pe care primăria ar fi plătit-o ilegal unor firme private în contul unor achiziţii.

Ovidiu Hada susţine că este nevinovat. În acest dosar mai este cercetat şi viceprimarul Dan Robert, pentru infracţiuni similare, dar şi alţi funcţionari ai Primăriei.

CITEŞTE CE ACUZAŢII LE SUNT ADUSE EDILILOR!

Vom reveni cu amănunte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite