Poliţista Mihaela Huda a obţinut primul loc în probele Campionatului Naţional de Schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihalea Huda, poliţistă angajată la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, a devenit campioană naţională la schii, la concursul organizat de Ministerul Afecarilor Interne. Tânăra de 24 de ani s-a impus în toate probele de schi alpin la care a concurat.

 Peste 150 de poliţişti, pompieri , jandarmi şi alţi angajaţi din cadrul M.A.I. au participat la Campionatele Naţionale de Schi desfăşurate la Şuior. Trofeele în competiţia feminină au fost adjudecate de Mihaela Huda, în vârstă de 24 de ani, subinspector la IPJ Hunedoara, în cadrul Compartimentului de Combatere a Fraudelor.

Mihaela Huda a dat schiul de performanţă pe munca în Poliţie

„Mihaela Huda s-a impus în probele feminine de slalom uriaş şi slalom special din cadrul disciplinei „schi alpin”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Tânăra este fostă sportivă de performanţă. 

PORTRET : Claudia Jude, pompierul care "fabrică" explozii

PORTRET Alexandru Zeriu, poliţistul care a băgat frica în piraţii şoselelor

PORTRET:  Tiberiu Rugea dă cele mai crude verdicte


image

S-a clasat şi anul trecut pe primul loc în competiţie, iar în 2007 a ocupat locul al cincilea la Olimpiada Naţională de Schi a Poliţiştilor, desfăşurată în Germania.

image

De altfel, în cariera ei, Mihaela a obţinut peste 50 de diplome şi medalii ca urmare a participării la concursuri naţionale şi mondiale de schi  în Italia, Austria, Franţa şi Slovenia.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite