Patronii bijuteriei din Deva prădate de spărgători au fost amendaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: IPJ Hunedoara
Foto: IPJ Hunedoara

Patronii magazinului de bijuterii din complexul comercial Ulpia, magazin jefuit la sfârşitul săptămânii trecute, au fost amendaţi de poliţişti pentru că nu şi-au luat măsurile de siguranţă împotriva hoţilor.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Spărgători ingenioşi: au rămas peste noapte într-un magazin, pentru a fura bijuterii

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara,  în luna noiembrie a anului trecut administratorii bijuteriei au fost somaţi să îşi remedieze deficienţele în ce priveşte asigurarea bunurilor, dar nu s-au conformat.
„Poliţiştii au verificat sistemul de pază şi alarmare anti-efracţie al societăţii situate în centru comercial şi au constatat mai multe deficienţe, motiv pentru care au aplicat administratorului o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Dosar cu "autor necunoscut"
Până în prezent, adaugă Bogdan Niţu, au fost audiaţi mai mulţi angajaţi şi muncitori care execută lucrări de amenajări interioare în incinta complexului comercial Ulpia, şi, totodată, sunt analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere.
Patronii magazinului de bijuterii nu au stabilit valoarea pagubelor, în urma spargerii care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Atunci, hoţii care au rămas ascunşi în complexul comercial la închiderea acestuia au prădat bijuteriile expuse în vitrinele unuia dintre magazinele complexului şi apoi şi-au pierdut urma strecurându-se prin geamul spart al unei uşi încuiate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite