FOTO Spărgători ingenioşi: au rămas peste noapte într-un magazin, pentru a fura bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: IPJ Hunedoara
Foto: IPJ Hunedoara

Complexul comercial Ulpia din centrul municipiului Deva a fost prădat noaptea trecută de persoane necunoscute. Autorii spargerii s-au orientat către un magazin de bijuterii.

Foto: IPJ Hunedoara

CITEŞTE ŞI: Furt în patru secunde: un televizor lăsat în uşa unei case de amanet “a făcut cu ochiul” hoţilor

În cursul nopţii trecute, cel mai mare magazin din zona ultracentrală a municipiului Deva a fost terenul de distracţie pentru un grup de spărgători, rămaşi, încă, neidentificaţi. Hoţii au rămas ascunşi în complexul comercial, la închiderea acestuia şi au ieşit apoi la furat. După ce au prădat bijuteriile expuse în vitrinele unuia dintre magazinele complexului şi-au pierdut urma strecurându-se prin geamul spart al unei uşi încuiate.

Abia astăzi, de dimineaţă, administratorii centrului comercial au sesizat spargerea.


„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că autori necunoscuţi au sustras din incinta complexului comercial mai multe bunuri. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au ridicat mai multe probe biologice şi analizează imaginile surprinse de camerele video în vederea identificării autorilor. Din primele cercetări a rezultat faptul că autorul sau autorii ar fi rămas ascunşi pe durata nopţii în incinta complexului comercial”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Valoarea pagubelor produse de spărgători nu a fost stabilită deocamdată.

Foto: IPJ Hunedoara
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite