Mineri fără voie: șapte hunedoreni au furat o tonă de fier vechi din mina de lângă Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorii furtului din mină au fost opriți în trafic de polițiști, în timp ce transportau fierul vechi cu ajutorul unei căruțe. Marfa le-a fost confiscată, iar hunedorenii au fost puși sub urmărire penală pentru furt calificat.

Șapte hoți de fier vechi vor fi cercetați penal după ce au fost prinși în timp ce transportau metalele sustrase dintr-o unitate minieră situată în apropiere de municipiul Deva.

“Cei șapte, cu vârste cuprinse între 21 de ani și 47 de ani, au săpat în zona Exploatării Miniere Deva pentru a dezgropa bucăți de metale feroase în vederea valorificării acestora la centrele de fier vechi.

ZOOM: Alaiul unei înmormântări ţigăneşti, condus de un călăreţ, a blocat centrul Devei

Romii din Hunedoara îşi pun bogăţia pe seama tradiţiei

FOTOGALERIE: EXCLUSIV Imagini inedite cu Nicolae Ceauşescu, salvate dintr-o clădire părăsită a combinatului din Hunedoara

EXCLUSIV FOTOREPORTAJ: Ţiganii cumpără case vechi româneşti şi le transformă în palate cu turnuleţe

Suspecții au fost depistaţide un echipaj de poliţie, în timp ce transportau cu o căruţă, pe DN7, dinspre Deva spre Mintia, cantitatea de 950 de kilograme de fier vechi. Ei sunt cercetaţi  în stare de libertate pentru furt calificat”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite