Mascaţii au năvălit în mahalalele Petroşaniului în căutarea unei grupări de hoţi şi tâlhari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin zece percheziţii au fost organizate de forţele de ordine astăzi în cartierul Saşa-Livezeni din Petroşani, pentru destructurarea unei grupări de hoţi. La acţiunea Poliţiştilor, la care au participat 100 de persoane, au fost capturaţi şi reţinuţi opt hunedoreni.

În această dimineaţă, mahalalele Petroşaniului au fost ocupate de mascaţi. Mai multe percheziţii domiciliare au avut loc simultan în locuinţele unor tineri suspectaţi că fac parte dintr-o temută grupare de infractori. 14 persoane au fost aduse la sediul Poliţiei Petroşani, iar opt dintre ele au fost reţinute.

Pagube mari produse de hoţi
“De la locuinţele suspecţilor au fost ridicate bunuri cu privire la care există suspiciuni că ar proveni din furt şi instrumente folosite la comiterea unor astfel de infracţiuni.

Cartierele sărace din municipiul Hunedoara, interzise în miez de noapte

Crimă în ghetourile Hunedoarei: un bărbat a fost înjunghiat în apartamentul concubinei

Acţiunea din această dimineaţă a vizat destructurarea unei grupări infracţionale căreia poliţiştii i-au documentat comiterea, în perioada 2009-2011, pe raza municipiului Petroşani şi a altor localităţi din Valea Jiului (Petrila, Aninoasa) a peste 25 de infracţiuni de furt calificat din societăţi comerciale, locuinţe, garaje, anexe gospodăreşti, precum şi a unor furturi de componente de la infrastructura căii ferate”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, infractorii au făcut pagube de peste 100.000 de lei.

DOSARUL KETAMINA: Maşina primarului din Haţeg a fost pusă la dispoziţie de fiica lui, Oana, pentru transport de droguri

Infracţiunile de care sunt acuzaţi suspecţii sunt furt calificat, infracţiuni contra siguranţei feroviare, conducere de autoturisme neînmatriculate sau cu număr fals de înmatriculare şi conducere de autoturisme fără a poseda permis de conducere. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite