Majoritatea absolvenţilor selectaţi la bursa locurilor de muncă şi-au găsit de lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cei 64 de absolvenţi selectaţi pentru angajare, 45 au în prezent un job (Arhivă).
Din cei 64 de absolvenţi selectaţi pentru angajare, 45 au în prezent un job (Arhivă).

Din cei 64 de tineri care au fost selectaţi în vederea angajării la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, desfăşurată  luna trecută,  45 au reuşit să-şi găsească un job.  Aceştia lucrează în alimentaţie publică, IT sau confecţii.

Ospătar, operator calculator şi muncitor în confecţii, acestea sunt câteva dintre posturile pe care au fost încadraţi o parte din cei 45 de absolvenţi.

Viaţa bate visele de pe băncile şcolii atunci când vine vorba de un loc de muncă

Reacţie de criză: lansare cu promoţii ignorată de clienţii unui nou supermarket din Deva

Celelalte persoane, cele care nu au fost angajate, rămân în evidenţa noastră. Ele pot participa, în continuare, la următoarele burse ale locurilor de muncă, în funcţie de pregătirea pe care o au”, a declarat Vsasile Iorgovan, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara.

Doar un absolvent cu studii superioare a fost angajat la târgul de joburi din Hunedoara

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi a avut loc în data de 24 septembrie. Au participat 367 de tineri, din care doar 26 au fost angajaţi pe loc. Alţi 64 au fost selectaţi în valoarea angajării. În urma monitorizării care se face la un interval de o lună s-a dovedit că 45 au intrat cu adevărat în câmpul muncii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite